Beste prijs garantie
Hotel Restaurant Anna Casparii
image

Beste prijs garantie

Beste prijs garantie

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis annuleren
hotel-harlingen
Beste Prijs Garantie
 — 

City Centre Hotel Harlingen

Dit gezellige stadshotel is gevestigd in een achttiende-eeuws pand dat ooit dienst deed als Bank. Elke kamer heeft zijn eigen bijzonderheden. De één heeft een heerlijk knusse bedstee, de ander een houten bad. De comfort kamers zijn ruim en licht en voorzien van boxsprings, bureau en zithoek. De standaard kamers zijn uitermate geschikt voor een overnachting alvorens u naar de eilanden gaat of tijdens uw rondje Friesland met de auto, fiets of wandelend.

City Centre Hotel Harlingen is vooral een ongedwongen hotel, niks moet en alles mag. geniet aan de voorkant van de bruisende winkelstraat en aan de achterkant van de heerlijke binnentuin waar de vogeltjes fluiten en de tijd lijkt stil te staan.

Begin de dag met een lekker full English breakfast, eggs benedict of bowl met kwark, fruit en granola. Kunt u niet kiezen ga dan voor ons overcomplete tafel ontbijt.

Culinair genieten van de wereldse Street food gerechten van de keukenbrigade kan in de Monkey Bar, nippend van een frisse Monkey-Mule of Gin Tonic is het elke keer weer genieten als de gerechten uit de keuken komen.

We sluiten de avond af rond de vuurput waar het ene sterke verhaal het andere overtreft.

Kortom, kom langs en geniet met ons mee!

Bekijk en boek onze kamers

hotel-harlingen