Beste prijs garantie
Hotel Restaurant Anna Casparii
image

Beste prijs garantie

Beste prijs garantie

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis annuleren
krzysztof-kowalik-6qfr9t4pdim-unsplash
wim-van-t-einde--2nsss-0_4u-unsplash
rudolf-peter-bakker-gaewd9nq4lw-unsplash
Beste Prijs Garantie
 — 

Rentals Boats & Bicycles

Rentals Boats & Bicycles

Rent a boat

Geniet van de stilte en (er)vaar gemakkelijk zelf met een elektrische sloep door het Friese landschap.
Onze ruime sloepen bieden plaats aan maximaal 4 volwassen en 2 kinderen. Een vaarbewijs is niet nodig. De sloepjes zijn uitgevoerd met stuurconsole, rond zit,  zonnedek, tafel, koelbox met 12volts aansluiting en usb aansluiting voor de telefoon.


De sloepjes zijn per dag te huur en gemakkelijk te besturen. Ga op ontdekking door de grachten en singels langs de monumentale binnenstad van Harlingen of maak een mooie tocht door de “achtertuin” van Harlingen en vaar langs de drie dorpen route en geniet van de stilte en rust.

Met de meegeleverde vaarkaart is het makkelijk navigeren en voor de kleinste kapiteins zijn er zwemvesten aan boord. De meegeleverde koelbox kan zelf gevuld worden of in overleg vullen wij de koelbox voor u zodat u onderweg heerlijk kan genieten van een hapje en een drankje of een picknick tussen de koeien.

Rent a Bike

Lekker uitwaaien in het prachtige Friese landschap. Met onze elektrische fietsen is zelfs de sterkste zeewind geen enkel probleem. Ga langs de dijk of bezoek Bolsward, Sneek, Leeuwarden of fiets door de dorpen langs andere elfsteden stadjes. Onze fietsen zijn te huur voor 1 dag of langer.
In de hotels hebben wij voor u fietsroutes liggen met diverse afstanden en wij adviseren u graag over de high lights.

Rent a Sup-board


Actief op het water, wij verhuren ook sup-boards waarmee u actief door de havens en singels van Harlingen kunt suppen.

Rent an E-step

Op een ludieke manier de dijk op en neer, wij verhuren ook E-steps. Huur een E-step voor een uurtje of 2 en sjees met de wind door de haren langs de dijk en Waddenzee en geniet op een leuke manier van het wereld erfgoed.

Voor informatie, tarieven en beschikbaarheid loop binnen bij City Centre Hotel Harlingen, Hotel Anna Casparii of bel met +31 (0)6 21214677 en wij helpen u graag verder.