Beste prijs garantie
Casparii Group - Hotel Anna Casparii
image

Beste prijs garantie

Beste prijs garantie

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis annuleren
port-3585566_1920
Beste Prijsgarantie
 — 

Onze hotels

Hotel Anna Casparii

Hotel Anna Casparii ligt in het hart van Harlingen aan één van de mooiste en laatste getijde binnenhavens van Nederland, de Noorderhaven.
Een unieke plek direct aan het wereld erfgoed de Waddenzee.

Meer informatie

City Centre Hotel Harlingen

Dit gezellige stadshotel is gevestigd in een achttiende-eeuws pand dat ooit dienst deed als Bank. Elke kamer heeft zijn eigen bijzonderheden. De één heeft een heerlijk knusse bedstee, de ander een houten bad. De comfort kamers zijn ruim en licht en voorzien van boxsprings, bureau en zithoek. De standaard kamers zijn uitermate geschikt voor een overnachting alvorens u naar de eilanden gaat of tijdens uw rondje Friesland met de auto, fiets of wandelend.

Meer informatie

Luxury Apartments De Franekerpoort

De Franekerpoort biedt een drietal luxe hotelappartementen (waar je kunt overnachten van 2 tot 8 personen). Ook erg leuk om met een hele familie te verblijven. Het voordeel van een hotel en toch de luxe van een privé verblijf. Tijdens uw verblijf heeft u beschikking tot een eigen conciërge service, deze helpt u bij vragen, informatie en in alles wat u wilt ondernemen, daag ons uit!


Meer informatie

Hotel Anna's Zusje

Hotel Dependance Anna’s Zusje is het kleine zusje van hotel Anna Casparii, 2 luxe ingerichte in het centrum gelegen privé kamers van alle gemakken voorzien. De kamers in Anna’s Zusje bieden een comfortabele privé omgeving waarin alle rust genoten kan worden van Harlingen en omgeving.
De kamers zijn voorzien van thee en Nespresso faciliteit, minibar (indien gewenst gevuld) smart-tv, Wifi en een buiten.

Meer informatie