Beste prijs garantie
Casparii Group - Hotel Casparii
image

Beste prijs garantie

Beste prijs garantie

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis annuleren
luxury-apartments-de-franekerpoort
Franekerpoort badkamer
franekerpoort-2e-4505
franekerpoort-bg-4428
franekerpoort-bg-4519
Beste Prijsgarantie
 — 

Luxury Apartments De Franekerpoort

De Franekerpoort biedt een drietal luxe hotelappartementen (waar je kunt overnachten van 2 tot 8 personen). Ook erg leuk om met een hele familie te verblijven. Het voordeel van een hotel en toch de luxe van een privé verblijf. Tijdens uw verblijf heeft u beschikking tot een eigen conciërge service, deze helpt u bij vragen, informatie en in alles wat u wilt ondernemen, daag ons uit!

Bent u zakelijk voor langere tijd in Harlingen vraag dan naar onze short stay mogelijkheden in de Franekerpoort.

Het tweepersoons-appartement op de beganegrond beschikt over ruime living, keuken, afgesloten slaapkamer met comfortabele boxsprings, ruime badkamer met inloopdouche en ligbad.

Het vierpersoons-appartement op de eerste verdieping beschikt over een ruime living, keuken met dinertafel voor 8 personen, 2 afgesloten slaapkamers met comfortabele boxsprings, ruime badkamer met riante inloopdouche en airco.

Op de 2de en tevens hoogste verdieping is het topfloor appartement gevestigd, een tweepersoons-appartement met living, keuken, afgesloten slaapkamer met boxsprings, en-suite badkamer met inloopdouche en airco. Het topfloor appartement kenmerkt zich door haar eigen privé dakterras.

Alle appartementen zijn voorzien van moderne inbouwapparatuur, smart-tv, was en droogcombinatie, Wifi en gedeelde garage voor de stallen en opladen van uw E-bikes.

Reserveer tijdens uw verblijf in Harlingen één van onze appartementen en combineer deze de service van "Beleef Harlingen" of Rentals en wij zorgen voor een onvergetelijke tijd.

Indien u interesse heeft in één van onze appartementen laat het ons weten zodat wij voor uw wensen de beste aanbieding kunnen geven. 

Stuur uw vragen en of wensen naar booking@annacasparii.nl of bel met +31(0)517 412065 en wij staan u graag te woord.

Voor een indicatie van de prijzen en de beschikbaarheid kunt u ons vinden op www.booking.com

Tot snel!

 

luxury-apartments-de-franekerpoort
Franekerpoort badkamer
franekerpoort-2e-4505
franekerpoort-bg-4428
franekerpoort-bg-4519